یونولیت موادغذایی

یونولیت موادغذایی
دسته بندی:
چکیده محتوا
یونولیت موادغذایی

یونولیت موادغذایی برای حمل مواد غذایی مورداستفاده قرار می گیرد و سلامت و تازگی موادغذایی را در حین جابه جایی حفظ کند.

یونولیت در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از آنها، صنایع غذایی است. یونولیتی که بدین منظور مورد استفاده قرار می گیرد باید فشردگی بالایی داشته باشد. یونولیت در صنایع غذایی با اهداف مختلفی مانند بسته بندی، ایجاد بستر حمل مواد غذایی، عایق کاری و … مورد استفاده قرار می گیرد.

یونولیت از انبساط دانه های پلی استایرن تولید می شود. در واقع ذرات پلی استایرن طی پروسه پیچیده و تخصصی به پلی استایرن انبساطی تبدیل می شود که همان یونولیت شناخته شده است.

هر چه که بررسی های بیشتری روی یونولیت انجام می شود، مشخص می شود که این محصول از خواص بیشتری برخوردار است و می تواند کارایی های دیگری را از خود نشان دهد.

مقالات مرتبط

کاربردهای یونولیت موادغذایی

این جعبه های یونولیتی می توانند برای حمل بسیاری از موادغذایی به کار رود. سبزیجات، گوشت و مرغ، کیک و شیرینی، سس، میوه، غذای آماده و … را می توان در این جعبه ها نگهداری کرد. موادغذایی که داخل محفظه ها نگهداری می شوند، بسیار خوشمزه و لذیذ باقی خواهند ماند.

جعبه یونولیتی به وسیله ای ضروری برای بسیاری از کسب و کارها در حوزه موادغذایی تبدیل شده است. در رستوران ها، فست فودی ها، ماهی فروشی ها و … از این جعبه های یونولیتی استفاده می شود.

در بسیاری از سفرها و کمپ ها می توان از جعبه های یونولیتی استفاده نمود. عطر و طعم موادغذایی که داخل جعبه های یونولیتی نگهداری می شوند، حفظ خواهد شد و از خوردن آنها لذت خواهید برد.

کاربردهای یونولیت موادغذایی

جنس جعبه های یونولیتی و میزان دوام آنها

یونولیت موادغذایی از جنس یونولیت یا پلاستوفوم می باشد. یونولیت، ماهیتی سبک و بی اثر دارد و سفید رنگ می باشد. در ساختار آن 98 درصد هوا و 2 درصد پلاستیک وجود دارد. چنین ساختاری سبب شده است که جعبه یونولیتی دارای خواص متعددی باشد که یکی از آنها، خاصیت دما می باشد.

این ماده از ذرات پلی استر فشرده تولید می شود که بر اساس سازوکاری خاص به یونولیت تبدیل می شود. افزودنی های مختلفی به پلی استر فشرده اضافه می کنند.

افزودن شدن این افزودنی ها سبب می شود که یونولیت یا پلاستوفوم به خواص بهتر و بالاتری دست پیدا کند. دوام یونولیت بسیار بالا است و گذشت زمان نمی تواند کیفیت آن را پایین بیاورد. جعبه یونولیتی در چندین سال آینده، همین خواص جعبه یونولیتی کنونی را خواهد داشت. بنابراین اطمینان داشته باشید که جعبه های یونولیتی یکبار مصرف نیستند.

ویژگی های این کالا:

یونولیت موادغذایی دارای ویژگی های بسیار خوبی می باشد که موجب کاربردی شدن آن شده است:

-این جعبه ها با وجود ابعاد و حجم قابل توجهی که دارند، سبک وزن هستند.

-آب و رطوبت نمی توانند به این جعبه های یونولیتی نفوذ کنند و از داخل به بیرون نشت کنند.

-جعبه های یونولیتی عایق دما هستند. در نتیجه هم می توان از آن برای حمل مواد غذایی سرد استفاده نمود و هم برای حمل مواد غذایی گرم استفاده نمود.

-این جعبه ها بعد از به پایان رسیدن طول عمر خود، امکان بازیافت دارند. سوزاندن یا دفن کردن یونولیت موادغذایی ضرر زیادی به محیط زیست وارد می کند. بنابراین باید به بازیافت آنها اقدام نمود. حسن این جعبه ها این است که بازیافت شدنی هستند.

-حمل و نقل جعبه های یونولیتی بسیار ساده است بنابراین آن را گزینه خوبی برای سفر می دانند.

-طول عمر این جعبه ها به قدری است که در صورت استفاده مداوم از آنها، دچار کاهش کیفیت نمی شود و همچنان خواص خود را حفظ خواهند نمود.

جهت ارتباط با کارشناسان ما از طریق شماره زیر تماس حاصل فرمایید

نقاط ضعف یونولیت تشکیل دهنده جعبه یونولیتی

بنابر توضیحات ارائه شده متوجه شدیم که یونولیت موادغذایی از جنس یونولیت مستحکم و بادوام است. اما این یونولیت دارای اشکالات و ضعف هایی است که باید به آنها توجه شود تا در زمان ساخت جعبه یونولیتی مشکلی پیش نیاید.

یونولیت نسبت به حلال های آل ضعیف است و دچار تغییرات منفی می شود. اگر برنامه ای برای رنگ آمیزی جعبه های یونولیتی دارید بدانید یونولیت نباید با رنگ های تینری رنگ آمیزی شود. همچنین برای چسباندن قطعات مختلف یونولیت در صورت نیاز، باید از چسب های مناسب استفاده نمود. زیرا یونولیت نسبت به چسب های معمولی و متفرقه حساس می باشد.

روند تولید جعبه های یونولیتی

روند تولید یونولیت موادغذایی بدین صورت است که ابتدا ذرات پلی استایرن را بررسی می کنند و پس از تأیید کیفیت، آن را به فاز پیش انبساط می برند. در فاز پیش انبساط، ذرات منبسط می شوند و سپس به صورت دانه های بزرگی تبدیل می شوند.

این ذرات تقریباً 20 تا 50 برابر حجم اول خود می شوند. سپس باید استراحت لازم را به این ذرات بدهند تا به یک تعادل نسبی برسند. پس از آن باید این ترکیب را داخل قالب بریزند. پس از آن، فرم قالب به ترکیب اعمال می شود و ترکیب مطابق با شکل قالب در می آید.

در نهایت در کارخانه، قطعات یونولیتی را مطابق با طرح و اندازه درنظر گرفته شده به یکدیگر متصل نموده تا به فرم جعبه یونولیتی در بیاید. برای تولید جعبه یونولیتی ممکن است از متریال و مواد دیگر استفاده شود. تولیدکنندگان از طرح مختلفی برای تولید جعبه های یونولیتی استفاده می کنند.

روند تولید جعبه های یونولیتی

قیمت یونولیت موادغذایی

استفاده از یونولیت در صنایع غذایی به صرفه است. از یونولیت به شکل های مختلفی در صنایع غذایی استفاده می کنند که هر یک از نظر اقتصادی به صرفه و مناسب هستند. جعبه یونولیتی با یونولیت ارزان قیمت درست می شود. در نتیجه قیمت تمام شده تولید جعبه یونولیتی پایین خواهد بود.

قیمت دقیق بر اساس طول، عرض و ارتفاع جعبه مشخص می شود. دانسیته یونولیتی که برای تولید جعبه یونولیتی به کار می رود در تعیین قیمت اثرگذار می باشد.

به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به خرید این جعبه های بسیار کاربردی و سودمند اقدام کنید و در کاربردهایی که نیاز به حمل مواد غذایی در مسافت های مختلف دارید، از این جعبه ها استفاده کنید. ضخات دیواره های جعبه ها هر چقدر بالاتر باشد، قیمت آن گران تر است. زیرا عایق قوی تری خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یونولیت موادغذایی

یونولیت موادغذایی

یونولیت موادغذایی برای حمل مواد غذایی مورداستفاده قرار می گیرد و سلامت و تازگی موادغذایی را در حین جابه جایی حفظ کند. یونولیت در صنایع

مشاهده »
یونولیت کول باکس

یونولیت کول باکس

یونولیت کول باکس برای نگهداری انواع نوشیدنی ها، داروها، مواد خوراکی و … بسیار مناسب است و این مواد را همواره خوب نگه می دارد.

مشاهده »